woensdag 3 april 2013

Familie Stout dag


Angela kijkt haar geheime blog  http://ervaringenplastischchirurgie.blogspot.nl/ na, heeft er al iemand gereageerd. Nee dus. Jammer nu weer, ze is echt benieuwd welke ervaringen andere dames hebben. Haar blog is geheim voor de familie, geen van haar kinderen weet dat ze regelmatig injectables, botox of zelfs plastisch chirurgie doet c.q. ondergaat. Gaat ze niets aan.
Ook in de makelaardij is het niets op dit moment. Geen huisje op te pimpen of tuin op te waarderen.
Nou ja, dan heeft ze des te meer tijd om eens bij haar kinderen rond te spoken. Straks even Nick "facebooken". Wat zou die jongen nu weer uitvoeren, dat is de avontuurlijkste. Van Anouk weet ze wat ze uitspookt, weinig goeds, vindt Angela. Haar wilde, ongeremde dochter. Bezoekt parenclubs en wie weet wat ze nog meer doet.  Alhoewel dat project met die muur is tenminste netjes en nog leuk ook omdat er een school bij betrokken is. Misschien kan ze een verslagje maken voor Anouk. Wat foto's erbij, is leuk voor het weekblad in dat dorpje.
Door het keukenraam kijkt ze de troosteloze tuin in. Oke, straks even bij Nina's shoppie langs, misschien heeft ze al leuke plantjes binnen om de tuin wat op te vrolijken. Nina is de liefste en het meest serieus. Alhoewel ze de laatste tijd iets stiller is dan normaal, vreemd! Maar misschien kan Angela haar straks eens goed uithoren over wat haar de laatste tijd bezig houdt. Je zou er bijna een boek over kunnen schrijven, haar vreemde familie. Buienradar, waar zat dat ook al weer? Hier is de link: weersverwachting

Niet echt geweldig voor werken in de tuin maar nu eerst in bad, lekker bubbelen, goed begin van een gezellige familiedag.

DO weertype 7°/-1°C 0%
VR weertype 7°/0°C 20%
ZA weertype 8°/-1°C 10%
ZO weertype 9°/-3°C 30%                                       
MA weertype 10°/-3°C 30%                                                     +stout +parenclub

Geen opmerkingen:

Een reactie posten